Välkomna till vårterminen 2018

Gott nytt och välkommen till en ny Aikido-termin, vt 2018
Hoppas du haft en skön och avkopplande julledighet och är laddad för en härlig vår med mycket aikido! Ordinarie träning startar den 16 januari.

Tack till er som graderade i december, vi är stolta och överväldigade av era prestationer. Tack även till er som hjälpte till med avslutningsmiddagen, mycket uppskattat.

Ni är många nya på mattan. Därför kommer tisdagens vapenpass hela våren sikta in sig på grunderna (det viktigaste) och göra er väl förberedda inför kommande utmaningar. Passet kommer hållas av Andreas Ebbelind (dojo-cho). Onsdagens allmänpass kommer att inrikta sig på kopplingen mellan aikiodons vapen och kroppsteknikerna ör att skapa en djupare förståelse för aikidons grunder.

Sedokan är stolta över att presentera en bred verksamhet, från familjeträning, barnträning, ungdomsträning ach allmänträning. Som 11-åring kan man till exempel träna två dagar i veckan (tre pass) och som 13+ finns träning alla vardagar (7 pass). Är du intresserad av att undervisa på våra pass i framtiden, har du tankar och idéer om pass, ta kontakt med Andreas Ebbelind.12 april

Agenda vårterminen 2018

12 april       Takayasu Shihan håller kvällspass på dojon enbart för Sedokan’s och Mifune’s medlemmar
14-15 april Läger i Växjö med Saburu Takayasu Shihan 7 dan.
29 maj        Gradering med avslutningsmiddag
16-19 juni   Sommarläger för ungdomar. Information om lägret och pris kommer senare under våren. Vi hoppas att så många som möjligt under 18 år kan åka på detta evenemang. (Vessigebro, Falkenberg)
5-7 oktober Anordnas läger i Växjö med världens högst graderade kvinna, Pat Hendriks Shihan.

Välkomna till ytterligare ett otroligt spännande aikido-år!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *